Prijevod web stranice

  • Saznajte cijenu prijevoda Vaše web stranice u tri jednostavna koraka:

    • unesite adresu Vaše web stranice u predviđeno polje
    • kliknite na gumb "Procijeni"
    • provjerite Vaš e-mail pretinac i saznajte cijenu prijevoda

Naši ljubazni djelatnici javit će Vam se vrlo brzo.

Ne naplaćujemo PDV temeljem čl. 90. st. 2. zakona o PDV-u!

„Putem Prijevoda online prevodila sam diplomu. Prvo što me iznenadilo bila je iznimna brzina. Djelatnik me je nazvao doslovno par minuta nakon što sam poslala upit. Prijevod je odrađen jednako brzo i kvalitetno. U svakom slučaju sam pozitivno iznenađena i preporučila bi Vas svakome.“ - I.B. Zagreb

Saznajte orijentacijsku cijenu prijevoda Vaših dokumenata i internet stranica!

Upit za ponudu

Upit za ponudu
Dokument Obračun
znakova/kartica
S jezika Na jezik Procjena
Obrišite redak! U e-mailu! Zamijenite jezike! U e-mailu!
Ukupno: U e-mailu! - - - U e-mailu!
Ostvareni količinski popust: U e-mailu!
Sveukupno: U e-mailu!
Procijenjeni rok za izvršenje narudžbe (broj radnih dana): U e-mailu!
Korak 1
Kliknite ovdje za
procjenu cijene prijevoda
Vaših dokumenata
ili ih povucite i ispustite ovdje (drag&drop)
Naš analitičar procijenit će trošak prijevoda
Korak 2

Poštovani, kako bi zaprimili automatski izračun cijene prijevoda na Vašu e-mail adresu, molimo Vas da popunite polja ime, telefon i e-mail adresa u obrascu ispod.

Također, možete dodati još dokumenata, teksta i web stranica!

* - Usluga je oslobođena plaćanja PDV-a temeljem Članka 90. stavka 2. Zakona o PDV-u.

Prijevod internet stranice

Vaša web stranica vaša je putovnica, posebno ukoliko poslujete s inozemstvom. U vrijeme kada je globalno tržište proizvoda i usluga prezasićeno, a svjetska kriza uzrokuje propadanje srednjih i malih poduzeća, kvalitetna izrada i prijevod/lokalizacija web stranice na neke od svjetskih jezika od izuzetne je važnosti za opstanak vašeg poduzeća.

Vlasnici poduzeća često izradu web stranice smatraju nepotrebnim troškom za poduzeće i gubitkom vremena. No, ne vode računa o tome da time gube utrku. Potencijalnim klijentima i poslovnim partnerima nepostojanje poslovne web stranice djeluje u najmanju ruku sumnjičavo.

Neki se, pak odlučuju za izradu web stranice samo kako bi imali bilo kakav sadržaj na stranici.

Neodgovarajuća i manjkava web stranica bez podataka o uslugama i/ili proizvodima može trajno odbiti potencijalne klijente.

S druge strane, web stranica prevedena na svjetske jezike djeluje ne samo profesionalnije, već omogućuje potencijalnim klijentima s drugih govornih područja da se informiraju o Vašim proizvodima i uslugama, čime povećavate mogućnost izvoza. Web tražilice poput Google-a bolje rangiraju stranice koje su lokalizirane na svjetske jezike te ste i time u prednosti u odnosu na konkurenciju.

Nikako ne preporučujemo prijevod uporabom automatiziranih alata jer će tekst Vaše stranice na prevedenom jeziku biti očito robotizirani produkt koji će Vam učiniti više štete nego koristi.

Želite potpuno potkopati kredibilitet Vaše web stranice te zvučati neprofesionalno Vašoj međunarodnoj publici? Ništa lakše - prevedite sav sadržaj Vaše internet stranice pomoću Google prevoditelja i postavite ga na Vašu web stranicu. Takav tekst djelovat će očito Google prevedeno - drugim riječima, djelovat će robotizirano, neprirodno, te u mnogim slučajevima potpuno besmisleno svakome kome je ciljni jezik materinji. Ne želite djelovati kao potpuni amater? Zatražite pomoć od nekoga tko je tečan u jeziku na kojem želite stvoriti sadržaj. - Diana Urban, 9 načina da potpuno sabotirate Vašu globalnu strategiju za tražilice (na engleskom)

Stoga je prijeko potrebno uložiti vrijeme i novac, kako bi vaša stranica bila svježa, kreativna, funkcionalna i privlačna posjetiteljima vaše web stranice.

Opens internal link in current windowPošaljite nam Vaš upit!