Prijevod pravne i poslovne dokumentacije

Prevedite svoju osjetljivu poslovnu dokumentaciju uz jamstvo sigurnosti i čuvanje tajnosti. Svjesni smo važnosti čuvanja osobnih i poslovnih podataka te se obvezujemo da podatke o našim klijentima i njihovu dokumentaciju nećemo davati na uvid niti prosljeđivati trećim osobama. Ukoliko to želite, spremni smo potpisati izjavu o čuvanju tajnosti podataka. Preuzmite: Initiates file downloadIzjavu o čuvanju tajnosti podataka!

Nudimo Vam: 

  • prijevod ugovora i rješenja
  • prijevod pravilnika
  • prijevod zakona i propisa
  • prijevod punomoći i oporuka
  • prijevod potvrda o nekažnjavanju

“Oprezno smo birali agenciju za prijevod poslovne dokumentacije zbog povjerljivih podataka koje nismo željeli dati bilo kome. Izjava o čuvanju tajnosti podataka i fantastičan automatizirani sustav Prijevoda online privukao nas je da pokušamo. Vrhunska profesionalnost i prijateljski odnos su nas zadržali.„ - S.M. Web agencija u Zagrebu

Saznajte orijentacijsku cijenu prijevoda Vaših dokumenata i internet stranica!

Upit za ponudu

Upit za ponudu
Dokument Obračun
znakova/kartica
S jezika Na jezik Procjena
Obrišite redak! U e-mailu! Zamijenite jezike! U e-mailu!
Ukupno: U e-mailu! - - - U e-mailu!
Ostvareni količinski popust: U e-mailu!
Sveukupno: U e-mailu!
Procijenjeni rok za izvršenje narudžbe (broj radnih dana): U e-mailu!
Korak 1
Kliknite ovdje za
procjenu cijene prijevoda
Vaših dokumenata
ili ih povucite i ispustite ovdje (drag&drop)
Naš analitičar procijenit će trošak prijevoda
Korak 2

Poštovani, kako bi zaprimili automatski izračun cijene prijevoda na Vašu e-mail adresu, molimo Vas da popunite polja ime, telefon i e-mail adresa u obrascu ispod.

Također, možete dodati još dokumenata, teksta i web stranica!

* - Usluga je oslobođena plaćanja PDV-a temeljem Članka 90. stavka 2. Zakona o PDV-u.

Trebate pomoć?

Niste sigurni koliko je potrebno izdvojiti za prijevod ili lekturu Vašeg poslovnog dokumenta, a željeli biste to saznati što prije? Uz naš alat za brzu procjenu cijene prijevoda (nalazi se odmah iznad ovog teksta), to je brzo i jednostavno. Potrebna su samo tri kratka koraka: postavite Vaš dokument (klikom na gumb "Kliknite ovdje za unos dokumenata"), unesite osnovne podatke i kliknite gumb za slanje besplatne ponude.  U poruci ćete odmah dobiti ponudu s procijenjenim iznosom cijene prijevoda. Za preciznije i dodatne informacije o cijenama, rokovima i načinu plaćanja, molimo Vas da nam se obratite na navedene brojeve telefona.

Naši prevoditelji i lektori za engleski, njemački, talijanski, španjolski, francuski te ostale jezike precizno će, stručno i u dogovorenom roku prevesti, odnosno lektorirati Vaš životopis.

Kratki rokovi?

Ukoliko Vam je prijevod poslovne dokumentacije potreban u kratkom roku, ne brinite se! Samo nam što prije potvrdite rok u kojem je potrebno predati dogovoreni prijevod. Voditelj projekta dodijelit će potreban broj prevoditelja kako bi Vaš prijevod bio izvršen kvalitetno i na vrijeme.

Svakako nas možete i posjetiti u našem uredu u Zagrebu gdje će se naši ljubazni djelatnici osobno pobrinuti za Vas.

Ključne riječi: prijevod životopisa na engleski, prevođenje životopisa na engleski, engleski prijevod životopisa, prijevod životopisa s engleskog na hrvatski, prijevod životopis engleski hrvatski