Prijevod na španjolski jezik

 • Naši stručnjaci u području prevođenja na i sa španjolskog jezika s iskustvom u brojnim nišama (prijevod dokumentacije, ugovora, filmova i serija) će brzo, kvalitetno i povoljno prevesti Vaše tekstove. Kako bismo Vam olakšali i pojednostavnili cijeli postupak omogućujemo Vam sljedeće:

  • automatsku procjenu cijene prijevoda
  • uvid u stanje prijevoda u svakom trenutku
  • procjenu vremena do završetka prijevoda
  • pristup putem internet stranice, mobitela, e-maila ili faksa
  • plaćanje virmanom, e-bankarstvom, karticama i PayPal-om

“Ostala sam iznenađena. Iako je sve zapravo kako bi danas i trebalo biti. Pošalješ dokumente i zaboraviš na to do preuzimanja prijevoda. Plus jedna zgodna stvar: možeš vrlo lako vidjeti koliko je prevedeno i koliko je ostalo do kraja prijevoda!„ - I.B. Zagreb

Saznajte orijentacijsku cijenu prijevoda Vaših dokumenata i internet stranica!

Upit za ponudu

Upit za ponudu
Dokument Obračun
znakova/kartica
S jezika Na jezik Procjena
Obrišite redak! U e-mailu! Zamijenite jezike! U e-mailu!
Ukupno: U e-mailu! - - - U e-mailu!
Ostvareni količinski popust: U e-mailu!
Sveukupno: U e-mailu!
Procijenjeni rok za izvršenje narudžbe (broj radnih dana): U e-mailu!
Korak 1
Kliknite ovdje za
procjenu cijene prijevoda
Vaših dokumenata
ili ih povucite i ispustite ovdje (drag&drop)
Naš analitičar procijenit će trošak prijevoda
Korak 2

Poštovani, kako bi zaprimili automatski izračun cijene prijevoda na Vašu e-mail adresu, molimo Vas da popunite polja ime, telefon i e-mail adresa u obrascu ispod.

Također, možete dodati još dokumenata, teksta i web stranica!

* - Usluga je oslobođena plaćanja PDV-a temeljem Članka 90. stavka 2. Zakona o PDV-u.

Trebate pomoć?

Ukoliko želite odmah saznati koliko iznosi cijena prijevoda Vaših dokumenata na španjolski jezik ili sa španjolskog na druge jezike poslužite se našim alatom za automatsku procjenu cijene prijevoda koji se nalazi iznad ovog paragrafa.

Naši prevoditelji i lektori za španjolski jezik precizno će, stručno i u dogovorenom roku prevesti, odnosno lektorirati sve Vaše materijale, bilo da se radi o općim tekstovima, knjigama i udžbenicima, poslovnoj i stručnoj dokumentaciji ili Vašoj web stranici.

Ukoliko Vam je prijevod potreban u kratkom roku, ne brinite se! Samo nam što prije potvrdite rok u kojem je potrebno predati dogovoreni prijevod. Voditelj projekta dodijelit će potreban broj prevoditelja kako bi Vaš prijevod bio izvršen kvalitetno i na vrijeme.

Niste sigurni koliko je potrebno izdvojiti za prijevod ili lekturu Vaših materijala, a željeli biste to saznati što prije? Uz naš alat za brzu procjenu cijene prijevoda, to je brzo i jednostavno. Potrebna su samo tri kratka koraka: postavite Vaše dokumente, unesite osnovne podatke i kliknite gumb za slanje besplatne ponude.  U poruci ćete odmah dobiti ponudu s procijenjenim iznosom. Za preciznije i dodatne informacije o cijenama, rokovima i načinu plaćanja, molimo Vas da nam pošaljete dokument ili nam se obratite na navedene brojeve telefona.

Svakako nas možete i posjetiti u našem uredu u Zagrebu gdje će se naši ljubazni djelatnici osobno pobrinuti za Vas.