Prijevod na engleski jezik

 • Kvalificirani, vrhunski stručnjaci u prevođenju na i sa engleskog jezika s iskustvom u brojnim nišama brzo će i povoljno prevesti Vaše tekstove. Kako bi cijeli postupak bio praktičan i bezbolan omogućujemo Vam:

  • prijevod s hrvatskog na engleski, s engleskog na hrvatski, njemački, francuski, talijanski, španjolski te ostale jezike
  • automatsku procjenu cijene prijevoda
  • uvid u stanje prijevoda u svakom trenutku
  • procjenu vremena do završetka prijevoda
  • pristup putem internet stranice, mobitela, e-maila ili faksa
  • plaćanje virmanom, e-bankarstvom, karticama i PayPal-om

“Ostala sam iznenađena. Iako je sve zapravo kako bi danas i trebalo biti. Pošalješ dokumente i zaboraviš na to do preuzimanja prijevoda. Plus jedna zgodna stvar: možeš vrlo lako vidjeti koliko je prevedeno i koliko je ostalo do kraja prijevoda!„ - I.B. Zagreb

Saznajte orijentacijsku cijenu prijevoda Vaših dokumenata i internet stranica!

Upit za ponudu

Upit za ponudu
Dokument Obračun
znakova/kartica
S jezika Na jezik Procjena
Obrišite redak! U e-mailu! Zamijenite jezike! U e-mailu!
Ukupno: U e-mailu! - - - U e-mailu!
Ostvareni količinski popust: U e-mailu!
Sveukupno: U e-mailu!
Procijenjeni rok za izvršenje narudžbe (broj radnih dana): U e-mailu!
Korak 1
Kliknite ovdje za
procjenu cijene prijevoda
Vaših dokumenata
ili ih povucite i ispustite ovdje (drag&drop)
Naš analitičar procijenit će trošak prijevoda
Korak 2

Poštovani, kako bi zaprimili automatski izračun cijene prijevoda na Vašu e-mail adresu, molimo Vas da popunite polja ime, telefon i e-mail adresa u obrascu ispod.

Također, možete dodati još dokumenata, teksta i web stranica!

* - Usluga je oslobođena plaćanja PDV-a temeljem Članka 90. stavka 2. Zakona o PDV-u.

Trebate pomoć?

Niste sigurni koliko je potrebno izdvojiti za prijevod ili lekturu Vaših materijala, a željeli biste to saznati što prije? Uz naš alat za brzu procjenu cijene prijevoda (nalazi se odmah iznad ovog teksta), to je brzo i jednostavno. Potrebna su samo tri kratka koraka: postavite Vaše dokumente, unesite osnovne podatke i kliknite gumb za slanje besplatne ponude.  U poruci ćete odmah dobiti ponudu s procijenjenim iznosom. Za preciznije i dodatne informacije o cijenama, rokovima i načinu plaćanja, molimo Vas da nam se obratite na navedene brojeve telefona.

Naši prevoditelji i lektori za engleski jezik precizno će, stručno i u dogovorenom roku prevesti, odnosno lektorirati sve Vaše materijale, bilo da se radi o općim tekstovima, poslovnoj i stručnoj dokumentaciji i ugovorima ili Vašoj web stranici.

Kratki rokovi?

Ukoliko Vam je prijevod potreban u kratkom roku, ne brinite se! Samo nam što prije potvrdite rok u kojem je potrebno predati dogovoreni prijevod. Voditelj projekta dodijelit će potreban broj prevoditelja kako bi Vaš prijevod bio izvršen kvalitetno i na vrijeme.

Svakako nas možete i posjetiti u našem uredu u Zagrebu gdje će se naši ljubazni djelatnici osobno pobrinuti za Vas.

Ključne riječi: prevoditelj engleski, prevoditelj za engleski, prijevod na engleski, prevođenje na engleski, engleski prijevod, prijevod s engleskog na hrvatski, prijevod engleski hrvatski, prevoditelj engleski hrvatski