Poduka iz poslovnog engleskog jezika

Želite proširiti svoje poslovanje na međunarodno tržište, a dugo niste imali priliku razgovarati na engleskom jeziku? Trebate intenzivnu poduku iz poslovnog engleskog za sebe ili za Vaše zaposlenike? Želite da poduka bude jednostavna, zabavna i potpuno prilagođena Vama? Na pravom ste mjestu.


Poduka iz poslovnog engleskog. Sam izraz možda zvuči dosadno, ali to nikako ne mora biti slučaj. Uz naše profesore jezika s višgodišnjim iskustvom u podučavanju, ne samo da ćete usavršiti svoje znanje poslovnog engleskog jezika, već ćete se i zabaviti. 

Pored ostalih naših usluga, nudimo i standardne i intenzivne poduke iz poslovnog engleskog jezika za pojedince i poduzeća.

U sklopu poduke iz poslovnog engleskog jezika, ćete ne samo utvrditi postojeće, već ćete i nadograditi svoje poznavanje poslovnih izraza i gramatičkih struktura te poslovne korespondencije, odnosno pisanja poslovnih pisama i e-mailova, koji su dio svakodnevne poslovne komunikacije.

Sam program poduka nije strogo određen, već se prilagođava klijentima i njihovim potrebama i željama.

Za održavanje poduke iz poslovnog engleskog jezika, očekuje se da polaznici imaju najmanje B1 stupanj poznavanja jezika.

Prije samog početka in house poduke, provodi se inicijalno testiranje znanja polaznika koje je besplatno i traje između 15 i 30 minuta. Poduka uključuje i završno testiranje znanja polaznika.

Poduke se održavaju u Vašim ili našim prostorima u dogovorenim terminima. 

 

 


Kontaktirajte nas

Kontakt obrazac

Kontakt obrazac