Individualna poduka iz engleskog jezika

Poznata stara izreka glasi: "vrijediš onoliko koliko jezika govoriš". To je svakako istina, jer bez poznavanja barem jednog svjetskog jezika smanjuju se naše mogućnosti napredovanja i razmjene informacija na globalnom tržištu. Engleski je, uz kineski, svjetski jezik koji govori najveći broj ljudi, a u brojnim zemljama engleski je i službeni jezik.


Zahvaljujući napretku tehnologije, engleski je jezik postao dominantan u poslovnoj komunikaciji širom svijeta, a njegovo poznavanje od ključne je važnosti ukoliko želimo ostvariti uspjeh u poslovnom svijetu. Danas je, uz informatičku pismenost i vozačku dozvolu B kategorije, poznavanje barem jednog svjetskog jezika jedan od glavnih preduvjeta za dobivanje zaposlenja.

Ukoliko se od vas traži poznavanje engleskog jezika, ali ga dugo niste imali priliku koristiti te ukoliko niste sigurni u svoje sposobnosti izražavanja na engleskom jeziku u velikim skupinama, za vas je individualna poduka iz engleskog jezika pravo rješenje.

Individualizirani pristup učenju stranog jezika idealan je bilo da se radi o početnoj ili naprednoj razini učenja stranog jezika. 

Isto tako, ukoliko su vam programi učenja stranog jezika koji se provode u školama i tematike koje se kod njih obrađuju nezanimljive, dosadne ili ne odgovaraju vašim trenutnim osobnim ili poslovnim potrebama i nemate mnogo slobodnog vremena za učenje, naši profesori engleskog jezika stoje vam na raspolaganju pri odabiru željenog sadržaja, kao i dinamike učenja stranog jezika, a sve to u skladu s vašim ciljevima, potrebama i mogućnostima.

Prijevodi online nude vam poduku iz engleskog jezika prilagođenu upravo Vama te će se rado prilagoditi vašem načinu učenja i vremenskom rasporedu. Poduke su namijenjene svim uzrastima, a održavaju se u vašim ili našim prostorima na području grada Zagreba. Radno vrijeme: svakim radnim danom, uz mogućnost rada nedjeljom i/ili praznikom.

Rezervirajte svoj termin već danas!


Kontaktirajte nas

Kontakt obrazac

Kontakt obrazac