Individualna poduka iz talijanskog jezika

Buongiorno! Come stai? Arrivederci! Ukoliko je to jedino što znate na talijanskom jeziku osim naziva za različite vrste pizza i kave, a željeli biste znati mnogo više od toga, na pravom ste mjestu.


Volim talijanski!

Pripadate li onima koji nisu do sada imali priliku učiti talijanski jezik ili ste ga učili nekad davno i željeli biste obnoviti stečeno znanje, ali nikako da nađete vremena za upisivanje tečaja stranog jezika i odlaske na predavanja?

Bojite li se razgovarati na stranom jeziku u velikim skupinama, vjerujući da ne poznajete jezik dovoljno dobro?

Nesigurnost u komunikaciji na stranom jeziku može vas udaljiti od dobre poslovne prilike ili radnog mjesta o kojem ste oduvijek sanjali.

Agencija za prevođenje Prijevodi online nudi vam mogućnost učenja talijanskog jezika u vašem ili u našem prostoru na području Grada Zagreba. Poduka je namijenjena svim dobnim skupinama. Termini održavanja poduke: svim radnim danima, uz mogućnost rada nedjeljom i praznikom.

Cijena individualne poduke po satu (puni sat = 60 minuta) je 70 kn. Moguće je održavanje poduke i u manjim skupinama (najviše 2-3 polaznika). Cijena takve polu-individualne poduke je 50 kn po satu.

Rezervirajte svoj termin već danas!


Kontaktirajte nas

Kontakt obrazac

Kontakt obrazac