Engleski online

Želite naučiti engleski jezik na moderan i zabavan način, iz udobnosti vlastitog doma? Engleski online Vam je nadohvat ruke. Dijeli nas samo nekoliko klikova.


Upisali ste tečaj engleskog jezika, ali ga niste uspjeli završiti zbog brojnih obveza i nedostatka vremena? Često putujete i niste stalno na istome mjestu? Ne želite gubiti dragocjeno vrijeme na gužvu u prometu, vozeći se do mjesta održavanja tečaja i natrag? Nemate kome ostaviti djecu, a željeli biste usavršiti svoje znanje općeg ili poslovnog engleskog jezika? Osmislili smo individualizirani program učenja engleskog online za Vas i za Vašu djecu.


Učenje engleskog jezika ne mora biti dosadno, monotono i zastarjelo. Ne morate ići na predavanja noseći knjige, radne bilježnice i rječnike niti govoriti pred skupinom nepoznatih ljudi.

Dovoljno je instalirati program Skype na Vašem računalu i provjeriti rade li zvučnici i imate li postavljenu kameru. Slušalice je dobro imati kako biste smanjili okolinsku buku i lakše se skoncentrirali na slušanje i izgovor, ali one nisu obvezne.

Tečajevi su individualizirani i potpuno prilagođeni Vašim željama i potrebama. Želite više poraditi na gramatici ili na konverzaciji? Zanima vas samo određena tematika? Niste dostupni svaki dan u isto vrijeme? No problem! It's a Piece of Cake! See You Online!

 

 


Kontaktirajte nas

Kontakt obrazac

Kontakt obrazac